Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

tiistai 7. elokuuta 2018

Kun hiiri remonttiin ryhtyi

Ei kelvannut hiirelle meidän suunnittelema suhteellisen plaini yläkerran kylpyhuone. Hiirulainen oli oma-aloitteisesti lomamme aikana startannut projektin, jonka tuloksena kylppäriin syntyi pieni, seinää pitkin valuva vesiputous. Putouksen saa päälle käynnistämällä ilmalämpöpumpun. Sitten vaan odotellaan hetki, että kondenssivesi alkaa valumaan kylpyhuoneen seinää pitkin. Kerran kokeiltiin miehen kanssa. Ei ollut meidän makuun. Hiiri saa painua remontoimaan muihin kohteisiin. 


Hiiren sisustustyyli oli kuitenkin sen verran omintakeinen, että sitä tulivat ihastelemaan rakennusalan ammattilaiset. Hieman purkivat kattoa pois tieltä, että pääsivät kurkkaamaan tarkemmin ja oppimaan lisää tästä mielenkiintoisesta tekniikasta. Raportoivat asiasta myös meille. Sitä sitten puitiin perheemme WhatsApp ryhmässä.


Nyt enää odotellaan millainen lasku hiirulaisen remontista tulee. 

Tällaista tällä kertaa sisustus- ja remonttirintamalla. Seuraavaksi juttua kompromissista, jota ei ehkä kuitenkaan olisi kannattanut tehdä. 


Terveisin, Mervi 

3 kommenttia:

 1. No voi hiiri saatana !

  Toivotaan, ettei tule kallis lasku!!! Minun lukuhetken terdellä pilasi yksi ikkunaan lentänyt tipu, joka mätkähti tietenkin sohvalle! Eikä vironnut, vaan heitti veivinsä juuri minun jalkojen paikalle. Mies ei ole kotona... kuolleet linnut on yksi niistä harvoista jutuista mistä en yksin selviä. Hiiret on toinen :D

  Tsemppii ❤️

  VastaaPoista
 2. Onneksi on vakuutukset. Itsekin aloin heti päässäni laskemaan euroja, mitä moinen tuho mahtaisi maksaa.

  VastaaPoista
 3. Mikä tuo kuvassa näkyvä seinän kaakeli on? Upea väri!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!