Epämukavuusalueella

Tiedättekös, en inhoa mitään niin paljon kuin kameran edessä olemista. Siinä taitaa olla suurin syy miksi minusta ei tullut muotibloggaajaa, vaan kuvailen mieluummin kotimme nurkkia. Tänään kuitenkin venytin hieman rajoja ja astuin epämukavuusalueelle. Mies otti päiväkävelyllä muutamia kuvia tämän hetken suosikkiasustani. 



Tykkään pukeutua rennosti. Lämpiminä syyspäivinä käytän usein takin sijasta cashmere ponchoa*. Säiden kylmetessä lämmittää poncho ihanasti talvitakin alla. Se on myös täydellinen reissuvaate; kevyt, lämpöinen ja helppo pakata mukaan.



Mustat nahkasaappaat menevät farkkujen lisäksi myös hameiden ja mekkojen kanssa. Ne ovat rennon huolettomat ja lähes huoltovapaat, kunhan niille aina silloin tällöin muistaa näyttää lankkipurkkia. Viimeisin hankinta, lierihattu, viimeistelee sunnuntailookin tehden siitä sopivasti boheemin.

kuvausassarit

Päiväkävelyn ja kuvaussession päätteeksi nautittiin vielä lohipiirakat ja juomat raikkaassa syyssäässä.



Mitä mieltä olette, sopisiko tällaiset "muotijutut" silloin tällöin mausteeksi sisustusblogiin? Jos mielenkiintoa löytyy, niin sain mieheltä jo lupauksen, että hän esiintyy mallina seuraavassa jutussa.

Syksyisin terveisin, Mervi


Farkkupaita / Mango
Farkut / MosMosh 
Laukku / Longchamp
Saappaat / Primeboots
Hattu / Lindex
*Cashmere Poncho / By Pia´s, saatu blogin kautta

Kommentit

  1. Lisää näitä! Tykkään tyylistäsi tosi paljon.

    VastaaPoista
  2. Kivoja kuvia ja ennenkaikkea ihana asu ja tyyli! Olen harkinnut myös Primebootseja ruskeana, mutta en ole vielä uskaltanut tilata, koska en ole päässyt livenä kokeilemaan ja kokoasia arvelluttaa. Onko mielestäsi normaali kokoa? Ja näkisin mielelläni lisää asupostauksia silloin tällöin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kannustuksesta! Käytän kokoa 38 ja myös Primebootseissa koko on minulle passeli. Saappaiden kanssa aina hieman arveluttaa varren leveys, että mahtuuko se pohje sujahtamaan sisään :). Onneksi verkkokaupoissa on yleensä helppo palautussysteemi.

      Poista
  3. Ilman muuta lisää! Ja jos mieskin haluaa ulos sisäisen mallinsa, niin antaa mennä vaan :) Syksyn kalsarimallistoa odotellessa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti Petri ei ota viimeistä lausetta haasteena :D

      Poista
  4. Jos kuvat on näin hyviä, niin mikä ettei. Anna mennä vaan.

    VastaaPoista
  5. Itselläni on reilu vuosi sitten hankitut Primebootsit konjakinruskeana ja koko kyllä on ihan se normaali mikä minulla muutoinkin. Olen pitänyt kenkiä koko viime talven ja kevään, eikä pito näy niissä lainkaan, paranevat vaan pidossa ja ovat "ikuiset", suosittelen!
    Kiva Mervi kun menit mukavuusalueelta, näytät upealta ja tyylisi on ihastuttava, niin...ja miehesi osuutta odotellessa :)
    Ansku

    VastaaPoista
  6. Kivan näköinen asu, kyllä näitä kuviakin mahtuu mukaan blogiin :D

    VastaaPoista
  7. Itselläni sama juttu. Kameran eteen meno on todellakin out-of-comfortzone. Mutta osittain se johtuu myös siitä ettei ole kuvaajaa. Miehellä on aina niin kiire räpsiä ne kuvat ja otoksia on keskimäärin kolme niin että lopullisissa kuvissa puuttuu jalat tai on muutoin kummallisessa asennossa niin itsekriittisenä ne kuvat jäävät minulla usein julkaisematta. Jokainen joka pn yhtään kuvannut tietää, että otoksia pitää olla m o n t a.

    Sinun kuvasi olivat kyllä loistavat! Lisää näitä, kiitos.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa tutulta :). Petri ei myöskään jaksa kauaa kameran kanssa temppuilla ja siksi olinkin yllättynyt, että nämä kuvat syntyivät rennossa hengessä ja muutamilla otoksilla. Joskus käy hyvä tuuri.

      Poista
  8. Kiva lukea tyylistäkin välillä! :) Hyvää uutta viikkoa!

    VastaaPoista
  9. Voi - hienosti sopii muotijutut - etenkin kun poseeraat kuin muotibloggaaja!
    Itsekin tein juuri muotipostauksen ja kyllä on pakko kumartaa syvään oikeiden muotibloggaajien suuntaan - ei ole poseeraus joka ladyn hommia;)
    Tuo poncho on ihana ja cashmere on upea materiaali - ja saappaasi ottaisin ihan just nyt;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lady näytti upealle syksyn harmaassa lookissa ja wau mitkä sääret!

      Poista
  10. Ilman muuta muotijuttuja, sul kun on niin hyvä tyyli, olet siis tyylilyyli. <3

    VastaaPoista
  11. Hyvältä näyttää, joten näitä lisää vaan! :) -Heksu

    VastaaPoista
  12. Tykkään sun tyylistä, joten täältäkin ääni asujutuille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sanna, minäkin tykkään sinun tyylistä! :)

      Poista
  13. Sulla on pettämätön tyyli sisustuksen ja pukeutumisen suhteen! Kyllä, näitäkin postauksia lisää vaan :)

    VastaaPoista
  14. Mikä on laukkusi malli? Kaunis. Ja hieno tyyli ☺

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit