Makuuhuoneessa nyt


Myöhään venähtänyt lauantai-ilta tyrehdytti bloggarin runosuonen. 
Ohessa kuitenkin tarinaa makuuhuoneestamme kuvien muodossa. Julisteet ja Shine -valaisin ovat vihdoinkin löytäneet paikkansa makuuhuoneen seinältä.

Seuraavaksi leikkaan ison palan vadelmaista juustokakkua ja vastailen mukaviin kommentteihin, joita on tullut aiempiin postauksiin.

Aurinkoista sunnuntaita!










makuuhuoneesta on käynti terassille

silitysurakka alkamassa

Mervi :)

Kommentit

  1. Hyvin käyvät noi Artekin kaluste julisteet seinälle. Myös kauristyyny on kiva kevennys.

    t.Sanna

    VastaaPoista
  2. Kivoja kuvia, toivottavasti niitä riittää vielä, sillä
    minulla on blogissani Sinulle haaste: http://elsass-elsass.blogspot.fi/2013/08/haaste-uusi-kuvakulma.html

    Otatko sen vastaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elsa! Haaste on kiva. Katsotaan, josko saisin sen jossain vaiheessa toteutettua :)

      Poista
  3. Kivalta näyttää! Pidemmän aikaa olen jo blogianne seurannut ja noista Artekin jullareista tuli mieleen kommentoida. Nimittäin, thanks to sinun postauksen tuossa joskus kesällä - Artek Aitan löydyt tms., menin vihdoin itsekin käymään siellä muutama viikko sitten, ja uuh iihanaa, siellähän oli vaikka mitä :) Valitettavasti ei niitä valaisimia, mitä juuri nyt etsin, mutta pari jullaria piti itsekin ostaa mukaan. Sellaiset ruskeapohjaiset. Me odotellaan vasta rakennuslupaa, mutta julisteille on jo paikka mietittynä uudessa kodissa. Ehkä vähän hätäistä, mutta elämä on :)

    Tuo "ampparipesä" on kyl aika helmi- onnentyttö :D!

    Iloa alkavaan viikkoon toivotellen,
    Salla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Salla! Kiva kuulla, että Artek Aitta vinkistä oli sinulle iloa! Minulla on täysi työ pitää itseni poissa Aitasta, sillä niinkuin sanoit, siellä on liikaa kaikkea ihanaa;) Tsemppiä rakennusprojektiin!

      Poista
  4. Meillä on makkarin sisustus vielä kesken, odottelen sängynpäätyä valmistuvan tässä.
    Minun oli ostetteva eläntyyny ja mikäs Lapin likalle paremmin sopiikaan kuin porotyyny :)
    Teillähän on Artekin kranaatit valaisimina, olen miettinyt olisko sellaisesta ikkunavaloksi....?
    Olohuoneessa ois kattopistoke ja siihen ajattelin hankkia...Vai meneekö liian ruotsalaistyyliksi... :D
    Teillä on kyllä ihana koti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tietenkin lapin likalla pitää olla porotyyny, sehän on selvä! Tykkään tosi paljon kranaateista enkä usko, että ne voivat missään tilassa näyttää huonoilta. Olisikohan mahdollista ottaa kranaatti kotiin sovitukseen, niin vältyt yllättävältä ruotsalaistyyliltä kodissasi ;D

      Poista
    2. Mie pistin tuulemaan ja tilasin kraanaatin valkoisena:)
      Huomasin että se alaosa on messingin värin, sillä tv tasona oleva Boknäsin nupit ovat messinkiä. Tasohan on ko.ikkunan alla.
      Pitääpä laittaa kuvaa sitten.

      Poista
    3. Hyvä sinä! Mainiot valinnat olit tehnyt. Jään odottelemaan lisäkuvia valaisimista ja sängynpäädystä.

      Poista
    4. Kiitos Mervi rohkaisusta, joskus tarvitsee pienen tuuppauksen :)
      Kuvia tulee varmasti aikanaan!

      Poista
  5. Aargh miten ihanan iso tää teidän makkari on. Mietein eilen (kuumeessa tosin ja ehkä onneksi) että pitäisikö kaataa kahden makkarin välinen seinä ja tehdä yksi iso huone. Mutta se ei ole ehkä järkevää mikäli ajattelee yhtään tulevaisuutta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin saan vähän väliä kaikenlaisia päähänpistoja. Osa asioista toteutuu, osa on parasta haudata suosiolla muistin uumeniin. Minusta on kuitenkin hauska leikitellä erilaisilla vaihtoehdoilla mielikuvatasolla :)

      Poista
  6. Heips. Ajattelimpa kommentoida jälleen kerran kauniita kuvia sisältävään postaukseesi, että jostain syystä blogisi selaus on muuttunut (tuskallisen) hitaaksi. Harmittanut vallan, kun ei tahdo oikein luistaa. Muiden blogien kanssa ei ole vastaavaa ongelmaa. Moni muukin on sanonut samaa blogistasi, ja itse olen kokeillut eri koneilta ja yhteyksiltä josko vaikuttaisi asiaan, niin ei mainittavaa eroa. Ajattelin tiedottaa sua asiasta, jos vaikka löytyisi jokin syy. Sulla on sen verran ihastuttava blogi, että täällä tekisi vierailuja kernaasti jatkossakin, ilman hidasta "latausta"... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka ja kiitokset palautteesta. Onko näin, että sivu on hidastunut erityisesti viimeisen kuukauden aikana? Sivuston rakenteessa ei ole tapahtunut suurempia muutoksia, mutta yksi mahdollisesti latautumista hidastava tekijä saattaa olla tiedossa, mutta ei sen kyllä pitäisi merkittävästi vaikuttaa. Yleisesti ottaen sivumme on kohtalaisen raskas kuvista johtuen. Niiden painosta, mutta ei määrästä, voisi jatkossa tinkiä. Vähensin myös etusivulla näkyvien postausten määrää, tämäkin auttaa toivottavasti edes hieman.

      Poista
    2. Jatkoin analyysia. Tämä meidän vaatimaton blogimme näyttää olevan raskaampi kuin muutama pikkusaitti, kuten esimerkiksi nelonen.fi, mtv3.fi, iltasanomat.fi ja hs.fi. Iltalehti.fi on sentään vähän painavampi. Aletaan todellakin keventämään. Laihdutuksen tulokset eivät tule näkymään heti, mutta varmasti pidemmällä aikavälillä. Kiitoset vielä, emme ole itse huomanneet mitään.

      Poista
    3. Moikka! Kyllä olen havainnut hitautta jo pidempään kuin kk.n. Mä olen seurannut blogianne aktiivisesti heti alusta alkaen. Kiva jos asian laita parantuu, vaikka toki eihän teidän tarvitse siitä itsellenne urakkaa ottaa minun takia ;D Pystyis vaan sit aina äkkiä ohimennenkin pyörähtää sivuillanne, esim töissä en ole pystynyt virkistyä blogissanne kesken aherrusten , koska ompas muutaman kerran töissä käyttämäni ohjelmistot sakanneet kun olen ladatuttanut/skrollannut sivuillanne. Toki useimmiten nautin blogista hartaudella rauhassa postauksia ihastellen. Ja lopuksi, vilpittömästi, ihailen kotianne ja tyyliänne ihan kympillä! Tää on mun ihan se suosikkiblogi! Elisa

      Poista
  7. Ihanat nuo neulotut sisustustyynyt <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hankin ne viime talvena Stockalta. Tulevat varmasti olemaan kovassa käytössä syksyllä ja talvella.

      Poista
  8. Heippa! Minkälainen valo tulee mehiläispesästä? Olen yrittänyt etsiä valaisinta makuuhuoneeseen mutta mikään ei oikein iske..Tuo Artekin valo valkoisena olisi ihana mutta mietin onko se liian "kylmä" tunnelmaltaan... :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit