Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›

perjantai 22. helmikuuta 2013

Loman herkuimmat

Ohessa muutama suositus Vuokatin ja Sotkamon kävijöille, joille herkut ovat lähellä sydäntä.

Vuokatinrinteiden parhaimmat hillomunkit ja kuumat kaakaot tarjoilee sympaattinen
Ripa´s kuppila.

Ripa´s kuppilan hirsiseinien suojassa on mukava lämmitellä laskujen välissä.
Varoitus! Kuppilan hillomunkit ovat vahvasti addiktoivia. 

Sotkamon keskustassa, torin kulmassa, sijaitsee kahvila & sisustuskauppa Murunen. Murusen listalta löytyy päivittäin mm. keittolounas lämpimällä leivällä ja ihania leivonnaisia. Palvelu on välitöntä ja ilmapiiri rento.

Savuporokeitto ja karjalanpiirakka, nam!

Eikös jälkiruoka valu eri vatsaan kuin pääruoka? Tyttären valitsema jälkkäri sisälsi suklaakakkua, jäätelöä, kermavaahtoa ja vaahtokarkkeja. Itse en voinut koskea vaahtokarkkeihin, koska olen karkkilakossa ;)

valinnan vaikeus

Kahvilan perällä olevasta Muru putiikista löytyy iloisia lastenvaatteita ja piensisustustavaroita.Tänään pyörähdin vielä Iisalmessa kirpparilla. Tykkään haahuilla kirppareilla, se on mielestäni rentouttavaa ja samalla viihdyttävää ajanvietettä. Valitettavasti tällaiselle toiminnalle jää arkena liian vähän aikaa. Iisalmen kirpputorilta poimin mukaani, muutamalla eurolla, kolme marmorista tuikkukuppia. Niistä kuvia luvassa myöhemmin, kunhan kotiutuvat Espooseen. Jos kuulolla on nyt marmorikuumeisia Savolaisia, niin tiedoksenne, Iisalmen Onnenpyörä kirpparilta löytyy vielä toinenkin marmorinen tuikkusetti.

Perjantai terveiset tulevat tällä kertaa Eukonkannon kunnasta, Sonkajärveltä!

Mervi


6 kommenttia:

 1. Ihania herkkuja! Sitähän se loma on parhaimmillaan; rentoutumista, ajan viettämistä läheisten kanssa ja HERKUTTELUA :-) Loistavaa loman jatkoa koko perheelle.

  t. Katja

  VastaaPoista
 2. Oi, mitä herkkuja! Tuo murunen on aivan mahtava paikka! Pari kertaa käyneenä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ja tytär tykättiin myös kovasti :)

   Poista
 3. Mun mielestä toi Murunen oli pahasti ylimainostettu peruskuppila. Ruoka ja leivonnaiset ihan sitä samaa peruskahvilatasoa. Mistä lie saanut hyvän maineensa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi! Meillä kaikki meni nappiin.

   Poista

Kiitos kommentista!