Pientä syyskivaa

Poikien lähdettyä aikaisin futisturnaukseen, suuntasimme me tytöt sisustusostoksille. Vaikka fiilis oli kesäinen ja ilma lähes helteinen, mielessä oli hankkia kotiin jotain syksyistä kivaa. Lompakossani oli poltellut useita viikkoja 150 euron arvoinen Mosa Interiorsin lahjakortti. Niinpä naputtelimme
navigaattoriin Vanhan Tapanilan sydämessä sijaitsevan liikkeen osoitteen ja ei aikaakaan, kun takakonttiin lastattiin seuraavat kodin kaunistajat:


 Rautalankakoriin kerätään sisustuslehdet tai vaihtoehtoisesti ylimääräiset tyynyt/peitot.


Lyhty valaisee kulkijan tietä portaikossa.


 Ruostunut K-kirjain kertoo keittiön paikan.


Tyynykin löysi paikkansa sohvalta.

Loppuilta grillaillaan terassilla ilta-auringosta nauttien.

Mukavaa lauantai iltaa!

-Mervi

Kommentit

  1. Tykkään, kivoja löytöjä! Ja teillä näyttää jo oikein hienolta!
    t. Heini

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Ihan kivoja juttuja löytyi, vaikka olin hieman ennakkoluuloinen myymälän suhteen. Ajattelin, että tuotteet olisivat turhan romanttisia omaan makuuni. Kattia kanssa, sieltähän löytyi vaikka mitä ;)

      Poista
  3. Oi oi miten ihanaa! Juuri tuollaista rautalankakoria katselin Tukholmassa, mutta kun olisi ollut niin hankala sitä kuljetella sieltä niin jäi kauppaan.

    Teidän keittiö on niin kaunis! Tuo K sopii ihanasti tunnelmaan! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ruosteinen K-kirjain tuo yllättävän paljon lämpöä vaaleaan keittiöön. Uteliaisuuteni heräsi, mitä kaikkea kivaa löysit Tukholmasta...?

      Poista
  4. Todella upeita ostoksia ja kuvia. Nuo kaiuttimet näyttää niin hyvältä :D

    VastaaPoista
  5. Ai että. Teillä on todella kaunista!!! Masentuu ihan että pitäisköhän tässä itsekin tsempata ja alkaa laittaa kotia, eikä vain suunnitella ja "aikoa". Mä oon haaveillut noista eamesin tuoleista, ooksä kokenut et niiden istuinkorkeus on liian matala? vai onko teillä ruokapöytäkin sen muutaman sentin normaalia matalempi? Voi olla et itsekin päädymme mustiin, pelkään et en saa valkoisia pidettyä puhtaana.
    Kiitos ihanasta blogistasi, inspiroidun täällä, postaa vielä energiasta kuinka sitä saisi pumpattua itseensä! ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, kiva kuulla! Tuolien korkeus on oikein passeli meidän ruokapöydän kanssa. Kannattaa tosiaan olla tarkkana tuolien ja pöydän yhteensopivuuden kanssa. Meillä oli aikaisemmin liian matalat tuolit tai vaihtoehtoisesti liian korkea pöytä ja se alkoi pidemmän päälle rasittamaan. Energistä syksyä :)

      Poista
    2. Kiitos kaunis vastauksestasi. Taitaapa juurikin tuossa artekin pöydässä ollakin normaalia matalampi korkeus. Josko sitä uskaltautuisi sit ostamaan nuo tuolit.Ja hankkia ruokapöytä, oikean korkuinen :-) Niin paljon vain kuullut huonoa niiden istuinkorkeudesta, niin ei ole uskaltanut hankkia. Nyt vain enää päätös; musta vai valkoinen. Joskohan sitä valkoisen uskaltaisi.. puhtaanapito mietityttää ;)

      Poista
  6. Oi, kivoja ostoksia ja keittiö näyttää tosi tyylikkäältä, pelkistetty mutta kuitenkin ilmeikäs. Olet varmaan maininnutkin mutta mikä tuo kiva seinävalaisin on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Pirpu! Täältä löytyy lisätietoa valaisimesta:
      http://modernipuutalo.blogspot.fi/2012/06/pieni-ilonaihe.html
      Tilasin meidän valaisimen Länna Möbler verkkokaupasta.

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit