Aurinkoisesta Barcelonasta lumiselle raksalle

Tälle viikolle mahtui kulttuurieroja ja olosuhdemuutoksia. Lensin keskiviikkoiltana Barcelonaan ja palasin takaisin lumiseen Suomeen lauantaina. Espanja nauttii parhaillaan poikkeuksellisen lämpimästä tammikuusta. Aurinko paistoi, ja lämmintä oli noin 15 astetta. Vierailin matkalla Parés Baltán viinitilalla, heidän erinomaista Cavaansa löytyy myös Alkon valikoimista.



Reissulla ei tullut paljon raksajuttuja mietittyä, ja hyvä niin, mutta yhden hauskan lyhtyvirityksen muistin napata talteen kännykkään viimeisen illan ruokapaikasta.



Suomesta kuuluneet viestit tuhdista lumisateesta tuntuivat Barcelonan lämmössä hieman epätodellisilta, mutta asia kyllä konkretisoitui tänään neljän tunnin lumityörupeamaan raksalla. Alla pitkästä aikaa muutamia ulkokuvia.



Talon ulkonäkö muuttuu vielä paljon, kun terassi, kaide ja ulko-oven viereinen seinäke saadaan tehtyä.



Ulko-oven viereinen ikkuna on kyllä niin oikeassa paikassa kuin se vain voi olla. Reilu ikkuna tuo luonnonvaloa portaisiin ja eteiseen. Kuva alla.



Terassirakenteiden lisäksi julkisivusta puuttuvat vielä laudoitukset sivuseiniltä ja takapihan puolelta.



Seuraavan viikon ohjelmassa taas sisätilapohdintoja, yläkerran valaisinpulmaan pitää löytää ratkaisu. Muutenkin suunnitelmia pitää saada puskettua eteenpäin.

Kommentit

  1. Talonne näyttää tosi kauniilta, julkisivu on rauhallinen.

    Jos saisin valita, olisin ehdottomasti mieluummin viinitynnyreiden ääressä aurinkoisessa Barcelonassa kuin lumitöissä raksalla. ;) Skål!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, odotamme innolla julkisivun valmistumista, toivotaan että muuttuu vielä paremmaksi.

    Onneksi ollaan kuitenkin menossa kevättä ja aurinkoisempia kelejä kohti täälläkin, eli kippis vain sillekin!

    -P

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit