Tietoa mainostajalle ›

sunnuntai 28. elokuuta 2011

Suunnitelmat tarkentuvat.




Meille tulee kaksikerroksinen, suoralinjainen, moderni ja neliöiltään kompakti puutalo. Suunnittelun lähtökohtana on ollut tilojen avaruus ja selkeys, rakennuspaikka sekä budjetti.

Yläkerrassa on tavoiteltu mahdollisimman väljää tunnelmaa luomalla siitä lähes yhtenäinen tila, jota takka osittain jakaa. Ensimmäisen kerroksen sisääntuloon saadaan väljyyden tuntua laittamalla suuri ikkuna portaiden ulkoseinään jatkuen ylös asti parvekkeelle.

Ruokailutila on aamuauringon suuntaan ja täysin vapaaseen näkymään avautuva. Päivänkierto läpi oleskelutilojen toteutuu koko valoisan ajan, aamusta iltaan. Terassiparvekkeelle, ilta-auringon suuntaan, tehdään pergolakatos, jonka päälle tulee pleksi/lasi -kate.

Talo rakennetaan rinteesen ja maastokorkeuksiin se pyritään sijoitattamaan hienovaraisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti