Super hauskaa syyslomalla!


Kaupallinen yhteistyö: SuperPark ja Suomen Blogimedia


Modernin Puutalon väki sai mieluisan kutsun tulla tutustumaan Vuokatin SuperParkkiin. SuperPark mainostaa tarjoavansa aktiviteetteja kaiken ikäisille, joten yllä olevassa kuvassa esiintyvä esiteini-ikäinen testiryhmä sai mukaansa alempana ritsan kyydissä istuvan orastavasti kaljuuntuvan mutta kuitenkin nuorekkaan noin 40 -vuotiaan vahvistuksen.


Kokeneet SuperPark -kävijät Eemil, Sofia ja Joonatan veivät seurueen heti ensimmäisenä trampoliinien luokse. Testiryhmän vanhin ja kokemattomin jäsen oli innostuneena mukana. Ensimmäiset hypyt ottivat hieman setää selkään, mutta pienen lämmittelyn jälkeen alkoi jo sujua paremmin.


Junnut hyppelivät voltteja vaahtomuovi -altaaseen. Vanhemmalle testaajalle oli hänen vaimonsa asettanut volttikiellon, mutta ei hän sitä totellut. Kovasti innostui kun sai ensimmäisen voltin trampalla jaloilleen ja huusi, "Vaimo, näitkö!?". Eipä nähnyt, mutta onneksi henkilökuntaan kuuluva naishenkilö huikkasi että "Minä näin!"


Senioritestaaja jätti kiipeilyseinän väliin. Näytti vähän liian helpolta, niin ei viitsinyt. Siirtyi seuraavaksi skuuttailemaan. Ihan yhtä korkealle ei hänen skuuttinsa hypännyt kuin kuvassa näkyvän nuoremman. Varmaan oli skuutissa jotain vikaa? 


Hassu pieni pyörä. Mutta kerran siinä on renkaat, niin kai se on ajettavaksi tarkoitettu. Kamalan kiikkerä kyllä oli.


Uusi iWall toimii vähän niin kuin tanssipelit. Virtuaalista parkouria liikkeistä tulevan palautteen kera. Ihan hauska, mutta tämä porukka palasi nopeasti reaalimaailman toiminnan pariin. Helpon näköisesti nuo puolivoltit pyörähtivät.


Ryhmän seniori oli jo puolentoista tunnin jälkeen aivan loppu. Samanlaista hyytymistä ei ollut havaittavissa muissa testaajissa. Riekuttuaan vielä hetken vauhdikkaammissa aktiviteeteissa, siirtyivät lopuksi rauhoittumaan biljardipöydän ääreen.  


Vain vähän sisarusten välistä kinastelua aiheuttaneen biljardin jälkeen koko porukka siirtyi täydentämään energiavarastoja illan menoja varten ravintolan puolelle.

Voi kyllä todeta, että SuperParkki tarjoaa tekemistä aivan valtavasti. Meidän tiimi koostui vanhemmille suunnatuista aktiviteeteista kiinnostuneista rämäpäistä, mutta Parkista löytyy omat hauskat alueet ja turvalliset trampat myös pienemmille vierailijoille. Useista SuperParkeista löytyy rauhallisempia tiloja aikuisille vaikkapa etätöiden tekemiseen, jos vain malttaa siis pysyä pois trampoliinilta ja muista hassutuksista!

Nuorempia lainatakseni, annan arvosanan 5/5. Time well spend indeed!

Arvomme instan puolella kaikkien lastenmielisten kesken neljä lippua SuperParkiin. Osallistumaan pääset tästä. Ja alla vielä napakka videotuomarin laatima kooste päivän tapahtumista.


Vauhdikkain terveisin

Petri & co.


Kommentit

Suositut tekstit