Lomasuunnitelmia - Barcelona


Kirjoittelin aiemmin perheemme kesälomasuunnitelmista tässä postauksessa. Costa Bravalla vietetyn viikon jälkeen meidän olisi tarkoitus tutkiskella Barcelonan nähtävyyksiä vielä kolmen päivän ajan. Perheen lomavastaavana teen itsevaltiaan tavoin kaikki hotellibuukkaukset. Hotellia valitessa noudatan usein kahden S:n metodia. Hotellin valintakriteereihin vaikuttaa eniten hotellin Sijainti ja Sisustus. Toki kahden S:n lisäksi vaihtoehtoja rajaa myös iso B eli Budjetti.

Tein varauksen Barcelonan H10 Urquinaona Plaza hotelliin, joka sijaitsee viiden minuutin kävelymatkan päässä Placa Catalunya -aukiosta ja Las Ramblasista.  Metroasema löytyy 100 m päästä. Hotelli sijaitsee kunnostetussa 1800 -luvun rakennuksessa. Vanhan ulkokuoren vastapainoksi sisätiloissa vallitsee minimalistinen ja moderni tyyli. Kaupunkinäkymistä pääsee nauttimaan hotellin kattoterassilla. Toivottavasti perhe tykkää majoituksesta. :)

t. Mervi

ps. otan ilolla vastaan Barcelona vinkkejä!

Kuvat: Booking.com

Kommentit

  1. Onpas kivoja kuvia ❤️Mukava hotelli ❤️Kaunis miljöö ja sisustus ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti kuvat ei pahasti valehtele ja todellisuus vastaa kuvia :)

      Poista
  2. Laitahan postaus tulemaan, missä kannattaa ehdottomasti käydä.sisustusliikkeitä jos käyt katsastamassa :) Mulla syyskuussa Barcelonassa serkkutapaaminen ja majoitus Catalunyan aukion kuppeessa. Otettiin huoneisto, että saamme nais porukalla hengailla :) Ihanan näköinen hotelli ja kiva käydä pulahtamassa uimassakin. Toivottavasti syyskuussa vielä olis lämpöiset kelit. Kivaa lomaa teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa ihan A-luokan reissulta ;). Me postaillaan Barcelonan kuulumisia ihan varmasti.

      Poista
  3. Me käytiin Barcelonassa helmikuussa ja kirjoitin siitä myös postauksen. Cosmo Caixan tiedemuseo on varmasti lasten mieleen, mikäli sattuu vaikkapa sadepäivä. Mukavaa reissua! Ihana kaupunki oli kyllä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä, menen heti lukemaan postauksen. :)

      Poista
  4. Suosittelen El Nacional ravintolaa https://www.elnacionalbcn.com

    Olin työmatkalla Barcelonassa ja espanjalaiset kollegat veivät meidät tuonne syömään. Ravintola koostuu useista eri osista ja on tehty vanhaan tehdasmiljööseen. Kävin pihviravintolassa ja se oli todella hyvä, erityisesti mieleen on jäänyt alkupalana syöty grillattu kaali, yksinkertaista mutta niiin hyvää.

    Kiko cosmeticsilla on kauppa ydinkeskustassa, sieltä saa edullista, mutta mielestäni laadukasta kosmetiikkaa. Mukavaa reissua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Salla ravintola vinkistä! Menin heti tutkailemaan paikkaa tarkemmin. Vaikuttaa todella mielenkiintoiselle ja hyvälle vaihtoehdolle, onpa vielä sijainniltaa hyvällä paikalla hotelliin nähden. Kikoon tutustuin viime vuonna Portugalin matkalla ja olen täysin samaa mieltä laadusta ja hinnasta kanssasi.

      Poista
  5. Palaya de la Musica,upea rakennus ja aitoa Flamecoa pääsee kuuntelemaan.Vincci bit hotelli on aivan upea,jos tykkää modernista hotellista.Kuukauden asuin Barcelonassa pari vuotta sitten,blogissakin löytyy jotain juttua.Park Guel on kiva paikka,ei iso.Arkkitehtuuria on paljon,jos siitä tykkää.Kannattaa lähteä La Ramblalta kauemmas.

    VastaaPoista
  6. https://www.city-discovery.com/barcelona/attraction-44-palau-de-la-musica?gclid=Cj0KCQjwnazLBRDxARIsAECdautabNfVAZ8pQhp3vYSdIDqERLCaKl9lpvK_fBrzAqhnrM-U71-ouf4aAlV2EALw_wcB

    VastaaPoista
  7. Vau mikä hotelli! Kunpa löytäisin kohtuuhintaisen ja vastaavanlaisen Roomasta :-)

    Ihanaa matkaa teille!

    Vekarus (vekarus3.blogspot.com)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit