Kesäilta terassilla

Kätevä emäntä askarteli raastinraudasta lyhdyn. Vaativa diy.

Katos perhana. Ei sada, ei pahemmin tuulekaan ja lämmintäkin on yli 15 astetta. Melko poikkeukselliset olosuhteet. Mietin tuossa, että jos yhtä harvoin tulee näitä kauniita iltoja tulevaisuudessakin, terassille tehdyn pöytäinvestoinnin kuoletusaika venyy melko pitkäksi. Tällä hetkellä siitä kohdistuu vielä satojen eurojen kustannus ulkoruokailukertaa kohden.

No, eilen oli sen verran nättiä, että istahdimme illalliselle terassin puolelle. Grillistä paistia ja perunoita, punaviinikastiketta ja chilimajoneesia. Yksinkertaista ja hyvää. Ruokajuomana oli melko erikoinen tuttavuus, Itävallasta tullut Pittnauerin viinitilan Mash Pitt -alkuviini. Jännittävä tuttavuus, en ehkä toista pulloa hanki, mutta kokemuksena vähintäänkin mielenkiintoinen.

Tänään ajattelin grillata burgereita. Kunnianhimoinen tavoitteeni on tehdä briossit itse rouvan varoittelusta huolimatta. Tiedostan riskin. Ja minulla on varasuunnitelma, naapurin Lidl

Ihqua kesän jatkoa kaikille!

Petri

Kommentit

  1. Kätevä emäntä tosiaan, miehillä ei yleensä välähdä noin hyvin :D

    Meilläkin on suorastaan loistava kesäkeli viime viikon +3 asteen jälkeen. Se hyvä puoli Siperian kelissä, että verenimijät ovat todennäköisesti kuolleet sukupuuttoon! Punkkua kesäillassa ilman huitomista, eksoottinen kokemus sekin 😀

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit