Olohuoneen sivupöytä

Aamupäivällä oli pari tuntia omaa aikaa. Pojat treeneissä ja tyttö kavereiden luona. En enää muista mitä minun oli tarkoitus tehdä, mutta lopulta löysin itseni raahaamassa terassin mustaa metallipöytää olohuoneeseen.


Minun on tehnyt jo pitkään mieli kokeilla, sopisiko sohvaryhmän taakse pieni pöytä tai taso, johon voisi tehdä asetelmia ja lepuuttaa viinilasia perjantaisin.


Kahvi ehti jäähtyä olkkarin pöydälle minun huseeratessa huonekalujen kanssa. Koska terassikausi ei ole vielä päässyt kunnolla vauhtiin, pöytä saa jäädä toviksi olohuoneen puolelle. 


Itseni tuntien, mieli voi muuttua nopeasti ja voi olla, että pöytä alkaa tuntumaan ylimääräiseltä, epäsopivalta. Mutta yhtä helpostihan se siitä sitten lähtee kuin tulikin.  Täytyy hieman tunnustella tätä ratkaisua. Mitä mieltä te lukijat olette asiasta, sopiiko sohvan taakse esim. pieni pöytä tai jokin muu taso?


Tällaisia juttuja tällä kertaa sisustusrintamalla. Testailin viikonloppuna myös ensimmäistä kertaa Instagram Stories -puolta. Sieltä löytyy nyt tunnelmia sunnuntaipäivän lettukesteistä.

Sisustusterveisin, Mervi

Kommentit

  1. Tiedätkö mä kaipaan meidän sohvan taakse jotain just tuon tyylistä ratkaisua. Muutenkin olohuone saisi mennä täysremppaan, jos minusta olisi kiinni....ainainen haaveilija. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, en yhtään epäile, meillä on usein samat asiat mielessä :)

      Poista
  2. Kyllä viinilasinlepuutuspöytä on tuiki tarpeellinen - jatkoon :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viinilasinlepuutuspöytä on varmasti seuraava megatrendi! ;)

      Poista
  3. Viini ansaitsee ehdottomasti pöytänsä! 😊

    VastaaPoista
  4. Mistä tuo Kuutti Lavosen työ on hankittu?

    T. Anni

    VastaaPoista
  5. Sopii tosi hyvin tuo pöytä, ei yhtään liikaa. Mistä se muuten on hankittu, sen verran nätti on, että haluaa samanalaisen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pöytä on ostettu vuosia sitten tanskalaisesta nettikaupasta, jonka nimeä en enää muista. Täällä näyttäisi olevan samantyylisiä pöytiä tarjolla: http://www.sisustaulkona.fi/product/1140/fermob-pieni-bistro-taittopoyta-3757cm-24-varia

      Poista
  6. Minäki just terassilta raahasin taittopöydän olkkariin ja just että saa asetelman ja olutlasille paikan vkonloppuna:)) saa nähä pysyykö pöytä talven siinä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä olutlasi pöydän ansaitsee :) Mukavaa syksyä!

      Poista

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Suositut tekstit